Retourneren en ruilen

Wanneer u een product heeft aangeschaft en u bent niet tevreden, dan kunt u het product na ontvangst retourneren. Als consument heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. 
Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Het product moet, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele onbeschadigde verpakking worden geretourneerd. Het verschuldigde bedrag (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) qwordt zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na uw herroepingsmededeling teruggestort. Indien het product voldoet aan de retourvoorwaarden, zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontbinding worden teruggestort op dezelfde rekening als waarmee de order eerder betaald is. De risico’s die komen kijken bij het retourneren van het product zijn voor de koper. Wanneer een product beschadigd of onverkoopbaar wordt teruggezonden, zal er waardevermindering in rekening worden gebracht bij de consument.

Bestelling retourneren

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?
Wij vragen voordat u het pakket retour zendt altijd eerst ons retouraanvraag formulier in te vullen.
U ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanvraag.
De aanvraag wordt beoordeeld waarna wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.
Na goedkeuring van uw aanvraag verzoeken wij u de bevestigingsmail uit te printen en bij het product in de doos toe te voegen.
Vervolgens kunt u het pakket inclusief formulier via de door u gekozen pakketdienst naar ons retour zenden. Bestelnummer graag onder het adres vermelden.

NLbeveiliging.nl
De Stater 28
5737 RV Lieshout

Bij het versturen van een pakket ontvangt u een Track & Trace code. 
Bewaar dit bonnetje goed, hiermee kunt u namelijk uw zending volgen.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Ook kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? (NL)
De kosten voor het retourproces zijn voor eigen rekening.

Betalingen

Op welke rekening wordt mijn betaling teruggestort?
Wij storten het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald

Hoelang duurt het voordat mijn betaling is teruggestort?
Als wij uw pakket retour hebben ontvangen, gaan het pakket eerst controleren. U krijgt het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling, teruggestort.

Waardevermindering
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen.

Bestelling ruilen

Mag ik mijn artikel(en) ruilen voor een ander artikel?
Als u een artikel voor een ander product wilt ruilen kunt u het artikel, welke u niet wilt houden, retourneren. Binnen 14 dagen vanaf het moment dat u van de aankoop afziet, staat het bedrag op uw rekening. Vervolgens kunt u het product die u wilt hebben bestellen. De kosten voor het retourproces zijn voor eigen rekening.

Wat als ik na de retourzending geen bevestiging van ontvangst heb gekregen?
Wij streven ernaar om je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Neem bij twijfel altijd contact op met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar info@nlbeveiliging.nl met in de bijlage een kopie van jouw verzendbewijs. Vermeld in de e-mail ook uw bestelnummer.